Skip to content

Minna Kivelä loistaa

Kivinokan kesäteatteri tarjoilee tänä kesänä suuria tunteita

Minna Kivelä loistaa Leena Härmän kirjoittaman näytelmän päätähtenä Kivinokan kesäteatterissa Helsingissä

Minna Kivelä loistaa päätähtenä Leena Härmän kirjoittamassa näytelmässä Viekää tuhkakin pesästä, jota esitetään tänä kesänä Helsingissä, Kivinokan kesäteatterissa. (Kuva Andy Lang). 

Leena Härmän 1970-luvun alussa julkaistu näytelmä Viekää tuhkakin pesästä on Kivinokan kesäteatterin tämän kesän menestynyt näytelmä. Näytelmä kertoo siitä, kuinka mökkiläiset halutaan ajaa kodeistaan keinolla jos toisellakin kauniilta asuinalueelta vanhainkotiin tai kerrostaloihin ja tilalle aiotaan rakentaa kauppakeskus ja kerrostaloja varakkaille.

Leena Härmän 1970-luvun alussa julkaisema näytelmä on kiertänyt teattereita ympäri maan ja aihe on edelleenkin ajankohtainen. Näytelmän päätähtenä nähdään TV:stäkin tuttu komedienne Minna Kivelä, joka näyttelee Janhuskan roolin. Ohjauksesta vastaa Kari Kinnaslampi.

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee upealla paikalla, meren rannalla, Helsingin Kivinokassa, Kulosaaren kartanon tuntumassa. Osoite Kivinokkaan on Kipparlahdensilmukka 5. Paikalle pääsee bussilla, metrolla, autolla, pyörällä tai jalkaisin.

Rooleissa:
Minna Kivelä
Marjut Paavola
Suvi Kosela
Antti Rytsölä
Birgitta Taussi
Minttu Virta
Valtteri Rossi
Riitta Salvén
Kari Pietinen
Ilkka Pekkarinen
Juha Lehtonen
Kimmo Saarelainen

Esitykset:
Kesäkuu: 28, 29.
Heinäkuu: 2, 3, 6, 9, 13, 14, 16, 17, 19, 20, 21, 23, 24, 28, 31
Elokuu: 3, 7, 10, 11
Esitykset arkisin: klo 19.00 La/Su klo 16.00
Esityksen kesto n. 2,5 h. Esitys sisältää väliajan.

Paikalla palvelee anniskeluluvin varustettu terassiravintola.

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee Herttoniemessä, osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5. Paikalle pääsee niin bussilla, autolla kuin pyörällä tai kävellenkin. Kesäteatteri on järjestänyt myös yleisökuljetuksen suoraan teatterille ja takaisin Herttonimen K-Supermarket Hertan edestä.

Kivinokan kesäteatteri tekee yhteistyötä mm. Kuuloliiton kanssa ja teatterilla on käytössään kuulovammaisten kuulemista edistävä induktiosilmukka. Kivinokan kesäteatteri on esteetön. Lisätietoja osoitteesta www.kivinokankesateatteri.fi. Ryhmälipputilaukset näytöksiin osoitteesta kivinokankesateatteri@gmail.com tai numerosta 0449708069.

LIPUT ESITYKSIIN OSOITTEESTA: https://holvi.com/shop/teatterituli/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *