Skip to content

Anna Unohtumaton Teatterielämys Lahjaksi!

Etsitkö täydellistä lahjaa, joka saa hymyn lahjansaajan huulille? Anna lahjaksi unohtumaton teatterielämys Kivinokan kesäteatterissa! Tarjoamme upeita esityksiä kauniissa ympäristössä, joka lumoaa ja vie mukanaan. Tämä on lahja, joka jättää jäljen ja luo ikimuistoisia hetkiä.

Miksi Valita Teatterielämys Lahjaksi:

Taianomainen Tunnelma: Kivinokan kesäteatteri tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman, joka tekee jokaisesta esityksestä unohtumattoman kokemuksen.

Monipuoliset Esitykset: Valikoimastamme löydät draamaa, komediaa, musiikkia ja paljon muuta. Lahjansaaja voi valita itselleen mieluisan esityksen.

Kaunis Luonto: Sijaitsemme luonnonkauniilla alueella, joka luo taustalle maagisen maiseman ja lisää elämyksen arvoa.

Yhteinen Aika: Anna lahjaksi mahdollisuus viettää laatuaikaa yhdessä läheisen kanssa ja luoda yhteisiä muistoja.

Kuinka Toimia:

  1. Valitse lahjakortin arvo: Voit valita haluamasi lahjakortin arvon ja antaa lahjansaajalle vapauden valita sopivan esityksen ja ajankohdan.
  2. Tilaa Verkossa: Tilaa lahjakortti puhelimitse numerosta 044 – 080 9280 ja saat sen sähköpostitse tai postitse haluamaasi osoitteeseen.
  3. Lahjakortin Lunastus: Lahjansaaja voi lunastaa lahjakortin valitsemallaan esityksellä ja nauttia unohtumattomasta teatterielämyksestä.

Ota yhteyttä:

Luo unohtumaton lahja ja anna teatterielämys, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Ota yhteyttä meihin ja tilaa lahjakortti helposti. Yhdessä luomme lahjan, joka ilahduttaa ja tuo iloa!

Yhteystiedot:

Kivinokan Kesäteatteri Osoite: Kivinokan kesäteatteri
Kipparlahdensilmukka 5
00810 Helsinki

Puhelin: 044 – 080 9280 (9-17)

Sähköposti: kivinokankesateatteri@gmail.com