Skip to content

Kivinokan kesäteatterin kotisivut avautuvat ystävänpäivänä

Kivinokan kesäteatterin uudet kotisivut aukeavat tänä kesänä ystävänäpäivänä, tiistaina 14. helmikuuta 2023. Sanomamme on: Tervetuloa Kesäteatteriin!

Yleisökatsomo odottaa kesäyleisöä

Suomen suvessa voi sataa tai paistaa, Kivinokan kesäteatterissa yleisön viihtymisestä pitää huolen katsomon ja esitystilojen katokset, joiden avulla näytökset voidaan toteuttaa kelistä riippumatta.

Yleisökuljetus toteutuu tänäkin vuonna

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee Kulosaaren kartanon takana, osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5. Teatteri tekee yhteistyötä mm. Kuuloliiton kanssa ja teatterilla on käytössään kuulovammaisten kuulemista helpottava induktiosilmukka. Kivinokan kesäteatteri on esteetön. Lisätietoja osoitteesta www.kivinokankesateatteri.fi. Ryhmälipputilaukset näytöksiin osoitteesta kivinokankesateatteri@gmail.com tai numerosta 0449708069.

Tänä kesänä moni on ennakkoon pohtinut, onko Kivinokan kesäteatterissa katettu katsomo? Vastaus on yksinkertaisesti: Kyllä on. Viime kesän tavoite oli saavutettiin ja yleisökatsomo saatiin valmiiksi ennen esityskauden alkua. Kiitos siitä kuului tietenkin ahkerille rakentajille ja hyvälle suunnittelulle, mutta yhtä lailla myös sponsoreille, jotka mahdollistivat rakennustyön toteutumisen.

Liput esityksiin osoitteesta: https://holvi.com/shop/teatterituli/

Teatterilla on järjestetty myös kuljetus asiakkaille teatterille ja takaisin. Yhteydenotot suoraan numeroon 045 2068780. Hinta (meno 5e / meno-paluu 8e).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *