Skip to content

Ohjaaja on nero

Yleisö innostui Kivinokan kesäteatterin Känkkäränkkä-musikaalista

Sen ohjaajan täytyy olla nero!

Tänä kesänä Kivinokan kesäteatterissa nähdään kolme eri näytöskappaletta  (Känkkäränkkä-musikaali, Viekää tuhkakin pesästä ja uusintana Linjat kuumina).

Ensimmäinen kolmesta näytelmästä on käynnistynyt kesäkuussa, kun Känkkäränkkä-musikaali tuli ensi-iltaansa kesäkuun 11. päivänä. Jo seuraavana päivänä toinen musikaalin musiikin säveltäjistä (Alatalo&Rinne) eli Mikko Alatalo vieraili Kivinokassa. Ja yleisö oli tietenkin otettu karismaattisen tähden esiintymisen perusteella.

Yleisö on ollut todella tyytyväinen näkemäänsä ja kokemaansa.

“Känkkäränkkä on mukaansatempaava ja ihana. Aika kului todella nopeasti, kun seurasi Känkän seikkailua Omenaisen perheen parissa”, eräs katsoja kertoo.

Mikko Alatalo ei niin ikään ole säästellyt sanojaan, kehuessaan Känkkäränkän uutta tulemista Kivinokan kesäteatterin näyttämöllä.”

Välillä on tuntunut, että Känkkiksen tuntevat vain äidit ja mummot. Siksi onkin tärkeää, että Kivinokan taitava porukka kertoo lapsille, miksi lapset joskus kiukuttelevat ja kuinka pieni paha noita on homman takana. Harri Rinteen ja mun laulut ovat saaneet nyt uuden elämän”, Alatalo kirjoitti facebookpäivityksessään.

Pääosan esittäjä niittää ihailua

Känkkäränkkää musikaalissa näyttelee Sanni Liljeblad, joka on herättänyt yleisössä runsaasti ihastelua.

“Mahtava Känkkis. Ei voisi enää parempi olla. Hän laulaa upeasti ja näyttelee taitavasti”, eräs katsojista kertoi

Känkkäränkkä-musikaalin ohjaustyötä pidetään myös onnistuneena. Ihmiset ihmettelevät, miten sulavasti kaikki on saatu ”sointumaan” yhteen sulvasti ja jouhevasti.

Mahtava esitys, joka ei jätä ketään kylmäksi. Ohjaajan täytyy varmasti olla nero, tehdessään näin hienon esityksen”, eräs katsoja kommentoi.

Känkkäränkkä-musikaalin on ohjannut Kari Kinnaslampi.

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee Herttoniemessä, osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5. Paikalle pääsee niin bussilla, autolla kuin pyörällä tai kävellenkin. Kesäteatteri on järjestänyt myös yleisökuljetuksen suoraan teatterille ja takaisin Herttonimen K-Supermarket Hertan edestä. Kivinokan kesäteatteri tekee yhteistyötä mm. Kuuloliiton kanssa ja teatterilla on käytössään kuulovammaisten kuulemista edistävä induktiosilmukka. Kivinokan kesäteatteri on esteetön.

Osta liput näytöksiin: Kivinokan kesäteatteri (holvi.com)
Lisätietoja osoitteesta: www.kivinokankesateatteri.fi
Ryhmälipputilaukset näytöksiin osoitteesta kivinokankesateatteri@gmail.com tai numerosta 0449708069.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *