Skip to content

Teatteritilaa vuokralle

Teatteritilaa vuokrattavana monenlaisiin tapahtumiin!

Etsitkö kesäistä ja viehättävää tilaa järjestää tapahtuma? Kivinokan kesäteatteri tarjoaa teatteritilaa vuokralle erilaisiin tilaisuuksiin, kuten konsertteihin, kokouksiin, juhliin ja muihin tapahtumiin. Meillä voit luoda unohtumattomia hetkiä upeassa ympäristössä ja vuokra sovitaan aina tapauskohtaisesti, jotta voimme tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Anniskelualueena viihtyisä terassi

Tilaisuudet, jotka saavat sydämesi sykkimään:

  • Konsertit: Luo musiikillinen elämys Kivinokan upeassa ympäristössä. Akustiikaltaan ainutlaatuinen tilamme takaa kuulijoiden nautinnollisen kokemuksen.
  • Kokoukset: Vaihda tavanomainen kokoustila inspiroivaan ympäristöön. Tarjoamme modernit tilat, jotka sopivat niin pienille tiimitapaamisille kuin laajemmille seminaareillekin.
  • Yksityistilaisuudet: Juhli merkkipäiviä, hääjuhlia ja muita erityisiä hetkiä teatterimme tiloissa.
  • Teemajuhlat: Anna mielikuvituksesi lentää ja järjestä teemajuhla, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Miksi valita Kivinokan Kesäteatteri:

  • Monikäyttöiset Tilat: Teatteritilamme soveltuvat erilaisiin tapahtumiin, olipa kyseessä konsertti, kokous, seminaari tai muu tilaisuus.
  • Upea Luonto: Sijaitsemme luonnonkauniissa ympäristössä, meren rannalla ja tarjoaa kauniit maisemat.
  • Täydellinen Palvelu: Teatterin yhteydessä toimiva kahvila palvelee tilaisuutesi osallistujia tarjoillen virvokkeita ja herkullista naposteltavaa. Kahvilallamme on myös täydet A-oikeudet.
  • Kokonaisvaltainen Ratkaisu: Tarjoamme ammattitaitoista henkilökuntaa ja mahdollisuuden räätälöityyn palveluun, jotta voit keskittyä nauttimaan tapahtumastasi.
Kivinokan kesäteatteri sijaitsee luonnonkauniissa merenranta-maisemissa

Ota Yhteyttä:

Luo unohtumattomia hetkiä Kivinokan kesäteatterissa! Ota meihin yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi. Yhdessä voimme luoda tapahtuman, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Tiedot Vuokrasta:

Vuokraamme tiloja joustavasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin voimme räätälöidä sinulle sopivan tarjouksen.

Yhteystiedot:

Kivinokan Kesäteatteri Osoite: Kivinokan kesäteatteri
Kipparlahdensilmukka 5
00810 Helsinki

Sähköposti: kivinokankesateatteri@gmail.com

Puhelin: 050-3619464

Verkkosivut: www.kivinokankesateatteri.fi

Kahvila/Baarissa toimii täydet palvelut ja kahvila-alue on osittain katettu.