Skip to content

Teatteri

Esteetön

Teatteri on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Autolla pääsee aivan teatterin viereen. Teatterin kahdeksan pyörätuolipaikkaa ja avustajapaikat ovat katsomon eturivissä. Teatterissa on induktiosilmukka. Teatterillamme on kuljetuspalvelu Herttoniemen metroseisakkeelta.

Katettu

Teatterin katsomo ja lava on katettu, joten sadesää eikä tuuli pääse häiritsemään teatterinautintoa. Viileällä säällä pukeudu lämpimästi ja teatterilta on lainattavissa vilttejä. Onneksi teatterin lämmössä, ei kylmä tuulisella säälläkään tule! Aurinkoisia teatterihetkiä seurueellesi!

Kahvila

Teatterin kahvilasta voit ostaa herkulliset väliaikatarjoilut ja virvokkeet. Kahvilabaarillamme on myös täydet oikeudet. Voit tilata ryhmällesi väliaikatarjoilut jo etukäteen ja välttää jonottamisen. Täten sujuvoitat teatterikäyntiäsi. Kahvila aukeaa tuntia ennen esitysten alkua.

Teatteritilaa vuokrattavana

Etsitkö paikkaa esityksellesi, konsertillesi tai tapahtumallesi? Kivinokan kesäteatteri on vuokrattavissa kaikenlaisiin kesätapahtumiin ja juhliin. Kivinokan luonnonkaunis miljöö luo ainutlaatuisen tunnelman aivan Helsingin sydämessä.

Teatterivieraille alennuksen majoituksesta tarjoaa:

Hyödynnä tarjous – käytä varatessa alennuskoodia KIVIN24

Kivinokan Kesäteatterin kävijöille on tarjolla majoitusta spesiaalihintaan Forenom Aparthotel Helsinki Herttoniemessä. Alennuksen voit aktivoida varausvaiheessa suoraan Forenomin verkkokaupan kautta www.forenom.com/fi/

Syötä alennuskoodi ”KIVIN24” -alekoodikenttään varausvaiheessa.

Lue lisää

Forenom Aparthotel Helsinki Herttoniemi tarjoaa modernia, helppoa ja huoletonta majoittumista hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähin metroasema sijaitsee 500 m päässä, ja sieltä pääset Helsingin keskustaan vartissa. Lähialueella sijaitsevat myös ruokakauppa, apteekki, useita erikoisliikkeitä sekä outlet-myymälöitä. Viereisessä rakennuksessa palvelee kuntosali ja ulkoilmaa kaipaaville Herttoniemen huoneistohotellimme tarjoaa loistavat puitteet ulkoilumaastoihin. Hotellissa on kätevät avainkoodilukot, joten voit saapua ja lähteä oman aikataulusi mukaan, ilman sisään- tai uloskirjautumisjonoja

Katso kohteen kuvaus oheisen linkin takaa: Forenom Aparthotel Helsinki Herttoniemi

Yhteystiedot

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse info@forenom.fi tai +358 20 198 3420.

Yhteistyössä mukana ravintola Oiva