Skip to content

UUTISARKISTO

Kuningasjätkä ja Kissa Kilpeläinen valloittavat Kivinokan kesäteatterissa

Kuningasjätkä Kivinokan kesäteatterissa 1.7.–31.8.2023 Kuningasjätkän ennakkonäytös 30.6.2023
Musiikkisatu Kissa Kilpeläisen esitykset 29.7.-3.9.2023

Kissa Kilpeläisen ennakkonäytös 29.7.2023

Kesällä 2023 Kivinokan kesäteatteri tarjoaa katsojilleen elämänmakuisen laulunäytelmän. Näyttämöllä nähdään Markku Pölösen kirjoittama Kuningasjätkä. Alun perin valkokankaalle kirjoitettu laulunäytelmä kertoo tukkilaisista 1950-luvun Suomessa.

Kuningasjätkän päätähtinä nähdään laulajat Jere Hölttä ja Lotta Pylkäs. Näytelmän ohjaa Kari Kinnaslampi. Näytelmän musiikin on säveltänyt Vesa Mäkinen. Kolmihenkinen orkesteri vie katsojat vauhdikkaaseen tunnelmaan. Koreografiat ohjaa tanssija Ida Riik.

Lapsille ja koko perheelle Kissa Kilpeläinen

Kivinokan teatterin hauskaan ja iloiseen tyyliin huomioon otetaan myös lapset, kun heinäkuusta syyskuuhun nähdään koko perheelle suunnattu musiikkisatu Kissa Kilpeläinen. Sadun ohjaa Kari Kinnaslampi. Nimiroolissa esiintyvät Louna Riik / Sylvi Lehtilä. Liveorkesteri vie katsojat sadun maailmaan. Koreografiat ohjaa Agvile Ruzgyte.

Teatteri luonnon keskellä

Suosittelemme saapumaan paikalle mahdollisuuksien mukaan julkisilla tai kävellen. Saapuessanne autolla, valitkaa Kivinokkaan käännyttyänne oikean puoleinen tie ja ajakaa teatterin taakse Kivinokan yleiselle parkkipaikalle.

Kävellen, valitkaa vasemmanpuoleinen tie, ja kävelkää Kulosaaren kartanon ohitse vasemmalta puolelta.


Pientä laittoa tähti loistaa myös Paula Koivuniemenä

Kivinokan kesäteatteri tarjoaa kolmen esityksen verran Pientä laittoa nimisen parisuhdekomedian, jossa neljännes vuosisadan verran naimisissa oleva pariskunta eli Masa ja Lissu käyvät läpi parisuhdettaan. Katsomossa saadaan monta hyvää naurun aihetta, kun samaistumispintaa löytyy myös katsojan omaan elämään ja arkeen. Onko meillä aivan samanlaista, katsomossa voidaan hyvällä syyllä kysyä.

Juha Veijonen (vas.) ja Maarit Peltomaa näyttelevät Pientä laittoa -komedian päätähtinä Kivinokan kesäteatterissa. 

Pientä laittoa -tähtinä loistavat Juha Veijonen ja Maarit Peltomaa. Maarit Peltomaa nähdään myös Paula! -musikaalin tähtenä tämän vuoden syksyllä, Rauman teatterissa. Musikaalissa käydään läpi lähes kuusi vuosikymmentä kestävän Paula Koivuniemen uraa ja elämää.

Pientä laittoa näytelmän kesto on puolitoista tuntia. Näytelmän käsikirjoitus ja ohjaus Heikki Lund

– Ihmisten välisillä suhteilla on oma merkityksensä ja aikansa, Maarit Peltomaa sanoo. Hänen mukaansa näyttelijän tärkein tehtävä on jakaa yhteisiä kokemuksia. 
– Parisuhde kiinnostaa ihmisiä. Olen huomannut, että katsojat löytävät oman elämänsä haasteita tässä parisuhdekomediassa,(Peltomaa sanoo)

Maarit Peltomaa viettää tänä vuonna myös 35-vuotistaiteilijajuhlaansa. Ensi-illan jälkeen Kivinokan kesäteatterissa juhlitaan myös Maaritin ansiokasta ja pitkää uraa näyttämötaiteen saralla. 

Pientä laittoa esitykset Kivinokan kesäteatterissa:
La 17.6. klo 17.00 ensi-ilta
Su 18.6. klo 17.00
Ti 20.6. klo 19.00

Liput: www.kivinokankesateatteri.fi ja suoraan ovelta

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5. Paikka sijaitsee Kulosaaren kartanon takana, Herttoniemessä. 


Linjat kuumina tulee jälleen!

Linjat kuumina on Ray Cooneyn kirjoittama hulvaton farssi, jota esitetään Kivinokan kesäteatterissa elokuussa yhteensä 10 kertaa. Esitykset alkavat torstaina 18. elokuuta kenraaliharjoituksella. Esitykset ovat arkisin klo 19.00 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 17.00.

Linjat kuumina on toiveuusinta – yleisön pyynnöstä – viime vuodelta. Viime kesänä näytelmä otettiin vastaan hienosti. Näytelmän pääosassa nähdään koko kansan tuntema Oskari Katajisto.
Katajisto itse odottaa innolla elokuussa alkavia esityksiä.
”On aina mielenkiintoista nähdä mitä tauko tekee esitykselle, joka lämmitetään uudestaan. Tulee varmasti vastaan kohtauksia, joiden sisältö ilmaistaan eri tavoin kuin vuosi sitten”, hän arvelee.
Oskari Katajiston mukaan näytelmässä on aina kyse elävästä näyttämöteoksesta, joka muodostuu näyttelijöiden tunnerekisteristä sekä fyysisestä ilmaisusta.
”Vuodessa me näyttelijät olemme kaikki muuttuneet. On mahtavaa tavata taas rakkaat kollegat ja yleisön kohtaaminen on aina riemukasta ja iloa täynnä.”

Katettu katsomo

Tänä kesänä moni on ennakkoon pohtinut, onko Kivinokan kesäteatterissa katettu katsomo? Vastaus on yksinkertaisesti: Kyllä on. Tämän kesän tavoite oli saada yleisökatsomon katos valmiiksi ennen näytöskauden alkua ja siinä onnistuttiin. Kiitos siitä kuuluu tietenkin ahkerille rakentajille ja hyvälle suunnittelulle, mutta yhtä lailla myös sponsoreille, jotka mahdollistivat rakennustyön toteutumisen.

Suomen suvessa voi sataa tai paistaa, Kivinokan kesäteatterissa yleisön viihtymisestä pitää huolen katsomon ja esitystilojen katokset, joiden avulla näytökset voidaan toteuttaa kelistä riippumatta.

Kymmenen esitystä

Linjat kuumina Kivinokan kesäteatterissa esitetään elokuussa seuraavasti: 18 (kenraaliharjoitus), 19, 20, 21, 23, 25, 27, 28, 30, 31. Esitykset arkisin: klo 19.00 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 17.00. Esityksen kesto on 2 tuntia ja esitys sisältää väliajan. Linjat kuumina ohjaus: Kari Kinnaslampi. Paikalla palvelee anniskeluluvin varustettu terassiravintola. Liput osoitteesta: www.holvi.com/shop/teatterituli/ Liput: 32e/27e/20e. Lisätiedot osoitteesta kivinokankesateatteri.fi

Yleisökuljetus myös järjestetty

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee Kulosaaren kartanon takana, osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5. Teatteri tekee yhteistyötä mm. Kuuloliiton kanssa ja teatterilla on käytössään kuulovammaisten kuulemista helpottava induktiosilmukka. Kivinokan kesäteatteri on esteetön. Lisätietoja osoitteesta www.kivinokankesateatteri.fiRyhmälipputilaukset näytöksiin osoitteesta kivinokankesateatteri@gmail.com tai numerosta 0449708069.

Liput esityksiin osoitteesta: https://holvi.com/shop/teatterituli/

Teatterilla on järjestetty myös kuljetus asiakkaille teatterille ja takaisin. Yhteydenotot suoraan numeroon 045 2068780. Hinta (meno 5e / meno-paluu 8e).

Yhteistyössä Forenom -hotellimajoitus – Ohjeet asiakkaille – Hyödynnä alennuskoodisi

“Kivinokan Kesäteatterin kävijöille on tarjolla majoitusta spesiaalihintaan Forenom Aparthotel Helsinki Herttoniemessä. Alennuksen voit aktivoida varausvaiheessa suoraan Forenomin verkkokaupan kautta www.forenom.com

Syötä alennuskoodi ”KIVIN22” -alekoodikenttään varausvaiheessa.

Katso kohteen kuvaus oheisen linkin takaa: Forenom Aparthotel Helsinki Herttoniemi

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse info@forenom.fi 

tai +358 20 198 3420. ”

katoskuva_2022_a.jpg
katoskuva_2022_b.jpg
Kivinokan kesäteatterissa on katettu katsomo

Tänä kesänä moni on ennakkoon pohtinut, onko Kivinokan kesäteatterissa katettu katsomo? Vastaus on yksinkertaisesti: Kyllä on. Tämän kesän tavoite oli saada yleisökatsomon katos valmiiksi ennen näytöskauden alkua ja siinä onnistuttiin. Kiitos siitä kuuluu tietenkin ahkerille rakentajille ja hyvälle suunnittelulle, mutta yhtä lailla myös sponsoreille, jotka mahdollistivat rakennustyön toteutumisen.

Suomen suvessa voi sataa tai paistaa, Kivinokan kesäteatterissa yleisön viihtymisestä pitää huolen katsomon ja esitystilojen katokset, joiden avulla näytökset voidaan toteuttaa kelistä riippumatta. 

Kerrottakoon, että tänä kesänä Kivinokan kesäteatterissa nähdään Känkkäränkkä-musikaali, Minna Kivelän tähdittämä Viekää tuhkakin pesästä sekä elokuussa toiveuusintana viime kesältä Oskari Katajiston tähdittämä Linjat kuumina esityspäivät ovat elokuu: 18, 19, 20, 21, 23, 25, 27, 28, 30 ja 31 elokuuta. Esityksen kesto on 2 tuntia (sisältää väliajan). Esitykset arkisin klo 19.00 ja la/su klo 17.00. Liput ovelta ja netistä 32e/27e/20e. Paikalla palvelee anniskeluluvin varustettu terassiravintola. Linjat kuumina sekä muista esityksistä ja esitysajoista tarkat tiedot löytyvät osoitteesta kivinokankesateatteri.fi

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee Herttoniemessä, osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5 (Kulosaaren kartanon takana). Paikalle pääsee niin bussilla, autolla, pyörällä, taksilla tai kävellen (taksi kannattaa ohjata tai tilata Kulosaaren kartanon eteen). Kesäteatteri on järjestänyt myös yleisökuljetuksen suoraan teatterille ja takaisin Herttonimen K-Supermarket Hertan edestä. Tilaukset numerosta 045 2068780 (hinnat menopaluu 8e / meno 5e). 

Kivinokan kesäteatteri tekee yhteistyötä mm. Kuuloliiton kanssa ja teatterilla on käytössään kuulovammaisten kuulemista edistävä induktiosilmukka. Kivinokan kesäteatteri on esteetön. Lisätietoja osoitteesta www.kivinokankesateatteri.fi. Ryhmälipputilaukset näytöksiin osoitteesta kivinokankesateatteri@gmail.com tai numerosta 0449708069.

LIPUT ESITYKSIIN OSOITTEESTA: https://holvi.com/shop/teatterituli/

Viekää tuhkakin pesästä -näytelmä
ensi-iltaan 29.6.2022 klo 19.00

Leena Härmän 1970-luvun alussa julkaistu näytelmä Viekää tuhkakin pesästä on Kivinokan kesäteatterin tämän kesän menestynyt näytelmä. Näytelmä kertoo siitä, kuinka mökkiläiset halutaan ajaa kodeistaan keinolla jos toisellakin kauniilta asuinalueelta vanhainkotiin tai kerrostaloihin ja tilalle aiotaan rakentaa kauppakeskus ja kerrostaloja varakkaille.

Leena Härmän 1970-luvun alussa julkaisema näytelmä on kiertänyt teattereita ympäri maan ja aihe on edelleenkin ajankohtainen. Näytelmä saa ensi-iltansa Kivinokan kesäteatterissa keskiviinnona 29.6.2022 klo 19.00.

Näytelmän päätähtenä nähdään TV:stäkin tuttu komedienne Minna Kivelä, joka näyttelee Janhuskan roolin. Ohjauksesta vastaa Kari Kinnaslampi.
Kivinokan kesäteatteri sijaitsee upealla paikalla, meren rannalla, Helsingin Kivinokassa, Kulosaaren kartanon tuntumassa. Osoite Kivinokkaan on Kipparlahdensilmukka 5. Paikalle pääsee bussilla, metrolla, autolla, pyörällä tai jalkaisin.

Rooleissa

Minna Kivelä
Marjut Paavola
Suvi Kosela
Antti Rytsölä
Birgitta Taussi
Minttu Virta
Valtteri Rossi
Riitta Salvén
Kari Pietinen
Ilkka Pekkarinen
Juha Lehtonen
Kimmo Saarelainen

Esitykset:

Kesäkuu: 28, 29.

Heinäkuu: 2, 3, 6, 9, 13, 14, 16, 17, 19, 20, 21, 23, 24, 28, 31

Elokuu: 3, 7, 10, 11

Esitykset arkisin: klo 19.00

                     La/Su: klo 16.00

Esityksen kesto n. 2,5 h. Esitys sisältää väliajan.

Paikalla palvelee anniskeluluvin varustettu terassiravintola.

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee Herttoniemessä, osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5. Paikalle pääsee niin bussilla, autolla kuin pyörällä tai kävellenkin. Kesäteatteri on järjestänyt myös yleisökuljetuksen suoraan teatterille ja takaisin Herttonimen K-Supermarket Hertan edestä. Kivinokan kesäteatteri tekee yhteistyötä mm. Kuuloliiton kanssa ja teatterilla on käytössään kuulovammaisten kuulemista edistävä induktiosilmukka. Kivinokan kesäteatteri on esteetön. Lisätietoja osoitteesta www.kivinokankesateatteri.fi. Ryhmälipputilaukset näytöksiin osoitteesta kivinokankesateatteri@gmail.com tai numerosta 0449708069.

LIPUT ESITYKSIIN OSOITTEESTA: https://holvi.com/shop/teatterituli/

Kivelän Minna kuva EDIT.jpg

Minna Kivelä loistaa päätähtenä Leena Härmän kirjoittamassa näytelmässä Viekää tuhkakin pesästä, jota esitetään tänä kesänä Helsingissä, Kivinokan kesäteatterissa. (Kuva Pertti Saarilahti).

Kivinokan kesäteatteri tiedottaa:

Kivinokan maksujärjestelmät ovat monipuolistuneet

Kivinokan kesäteatteri on uudistanut maksujärjestelmiään. Nyt sinulla on mahdollisuus asioida meillä käyttäen ainakin seuraavia maksujärjestelmiä pankkikortin ja käteisen rahan lisäksi:

– eazybreak

– e-passi 

– mobile pay

Lisätiedot ja tiedustelut osoitteesta kivinokankesateatteri@gmail.com tai suoraan puhelinnumerosta 0440809280 / Lipunmyynti.

Kivinokan kesäteatteri tarjoilee tänä kesänä suuria tunteita

Minna Kivelä loistaa Leena Härmän kirjoittaman näytelmän päätähtenä Kivinokan kesäteatterissa Helsingissä
 
Minna Kivelä pääosassa.JPG

Minna Kivelä loistaa päätähtenä Leena Härmän kirjoittamassa näytelmässä Viekää tuhkakin pesästä, jota esitetään tänä kesänä Helsingissä, Kivinokan kesäteatterissa. (Kuva Andy Lang). 

Leena Härmän 1970-luvun alussa julkaistu näytelmä Viekää tuhkakin pesästä on Kivinokan kesäteatterin tämän kesän menestynyt näytelmä. Näytelmä kertoo siitä, kuinka mökkiläiset halutaan ajaa kodeistaan keinolla jos toisellakin kauniilta asuinalueelta vanhainkotiin tai kerrostaloihin ja tilalle aiotaan rakentaa kauppakeskus ja kerrostaloja varakkaille.

Leena Härmän 1970-luvun alussa julkaisema näytelmä on kiertänyt teattereita ympäri maan ja aihe on edelleenkin ajankohtainen. Näytelmän päätähtenä nähdään TV:stäkin tuttu komedienne Minna Kivelä, joka näyttelee Janhuskan roolin. Ohjauksesta vastaa Kari Kinnaslampi.


Kivinokan kesäteatteri sijaitsee upealla paikalla, meren rannalla, Helsingin Kivinokassa, Kulosaaren kartanon tuntumassa. Osoite Kivinokkaan on Kipparlahdensilmukka 5. Paikalle pääsee bussilla, metrolla, autolla, pyörällä tai jalkaisin.

Rooleissa

Minna Kivelä
Marjut Paavola
Suvi Kosela
Antti Rytsölä
Birgitta Taussi
Minttu Virta
Valtteri Rossi
Riitta Salvén
Kari Pietinen
Ilkka Pekkarinen
Juha Lehtonen
Kimmo Saarelainen

Esitykset:

Kesäkuu: 28, 29.

Heinäkuu: 2, 3, 6, 9, 13, 14, 16, 17, 19, 20, 21, 23, 24, 28, 31

Elokuu: 3, 7, 10, 11

Esitykset arkisin: klo 19.00 La/Su klo 16.00

Esityksen kesto n. 2,5 h. Esitys sisältää väliajan.

Paikalla palvelee anniskeluluvin varustettu terassiravintola.

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee Herttoniemessä, osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5. Paikalle pääsee niin bussilla, autolla kuin pyörällä tai kävellenkin. Kesäteatteri on järjestänyt myös yleisökuljetuksen suoraan teatterille ja takaisin Herttonimen K-Supermarket Hertan edestä. Kivinokan kesäteatteri tekee yhteistyötä mm. Kuuloliiton kanssa ja teatterilla on käytössään kuulovammaisten kuulemista edistävä induktiosilmukka. Kivinokan kesäteatteri on esteetön. Lisätietoja osoitteesta www.kivinokankesateatteri.fi. Ryhmälipputilaukset näytöksiin osoitteesta kivinokankesateatteri@gmail.com tai numerosta 0449708069.

LIPUT ESITYKSIIN OSOITTEESTA: https://holvi.com/shop/teatterituli/

Yleisö innostui Kivinokan kesäteatterin Känkkäränkkä-musikaalista

Sen ohjaajan täytyy olla nero!

Tänä kesänä Kivinokan kesäteatterissa nähdään kolme eri näytöskappaletta  (Känkkäränkkä-musikaali, Viekää tuhkakin pesästä ja uusintana Linjat kuumina). Ensimmäinen kolmesta näytelmästä on käynnistynyt kesäkuussa, kun Känkkäränkkä-musikaali tuli ensi-iltaansa kesäkuun 11. päivänä. Jo seuraavana päivänä toinen musikaalin musiikin säveltäjistä (Alatalo&Rinne) eli Mikko Alatalo vieraili Kivinokassa. Ja yleisö oli tietenkin otettu karismaattisen tähden esiintymisen perusteella.

Känkkä ja Mikko.jpg

Yleisö on ollut todella tyytyväinen näkemäänsä ja kokemaansa.

 

”Känkkäränkkä on mukaansatempaava ja ihana. Aika kului todella nopeasti, kun seurasi Känkän seikkailua Omenaisen perheen parissa”, eräs katsoja kertoo.

 

Mikko Alatalo ei niin ikään ole säästellyt sanojaan, kehuessaan Känkkäränkän uutta tulemista Kivinokan kesäteatterin näyttämöllä.

 

”Välillä on tuntunut, että Känkkiksen tuntevat vain äidit ja mummot. Siksi onkin tärkeää, että Kivinokan taitava porukka kertoo lapsille, miksi lapset joskus kiukuttelevat ja kuinka pieni paha noita on homman takana. Harri Rinteen ja mun laulut ovat saaneet nyt uuden elämän”, Alatalo kirjoitti facebookpäivityksessään.

Pääosan esittäjä niittää ihailua

Känkkäränkkää musikaalissa näyttelee Sanni Liljeblad, joka on herättänyt yleisössä runsaasti ihastelua.

 

”Mahtava Känkkis. Ei voisi enää parempi olla. Hän laulaa upeasti ja näyttelee taitavasti”, eräs katsojista kertoi.

 

Känkkäränkkä-musikaalin ohjaustyötä pidetään myös onnistuneena. Ihmiset ihmettelevät, miten sulavasti kaikki on saatu ”sointumaan” yhteen sulvasti ja jouhevasti.

 

”Mahtava esitys, joka ei jätä ketään kylmäksi. Ohjaajan täytyy varmasti olla nero, tehdessään näin hienon esityksen”, eräs katsoja kommentoi.

 

Känkkäränkkä-musikaalin on ohjannut Kari Kinnaslampi.

 

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee Herttoniemessä, osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5. Paikalle pääsee niin bussilla, autolla kuin pyörällä tai kävellenkin. Kesäteatteri on järjestänyt myös yleisökuljetuksen suoraan teatterille ja takaisin Herttonimen K-Supermarket Hertan edestä. Kivinokan kesäteatteri tekee yhteistyötä mm. Kuuloliiton kanssa ja teatterilla on käytössään kuulovammaisten kuulemista edistävä induktiosilmukka. Kivinokan kesäteatteri on esteetön.

 

Osta liput näytöksiin: Kivinokan kesäteatteri (holvi.com)

 

Lisätietoja osoitteesta: www.kivinokankesateatteri.fi

Ryhmälipputilaukset näytöksiin osoitteesta kivinokankesateatteri@gmail.com tai numerosta 0449708069.

Alatalon Mikko (kuvassa keskellä) vieraili kesäkuussa Känkkäränkkä-musikaalin vieraana. .j

Mikko Alatalo tyytyväisenä:
 

Känkkäränkkä on
herännyt henkiin!


Mikko Alatalo kävi kesäkuun 12. päivänä vieraana Känkkäränkän esityksessä. Sanomattakin on selvää, että tunnelma oli korkealla ja ilmeet iloiset. Alatalo itse arvostaa lastenteatterin ja lastenkulttuurin esille nostamista ja Kivinokan kesäteatteri Helsingissä on tästä oiva osoitus. Alatalo kirjoitti facebooksivulla tunnelmistaan: “Kivinokan kesäteatteri Helsingissä esittää lähes koko kesän Känkkäränkkä-musikaalia. Välillä on tuntunut, että Känkkiksen tuntevat vain äidit ja mummot. Syy on se, että radiot ja tv-kanavat eivät enää soita lastenmusiikkia. Siksi, onkin tärkeää, että Kivinokan taitava porukka kertoo lapsille, miksi lapset joskus kiukuttelevat ja kuinka pieni paha noita on homman takana. Harri Rinteen ja mun laulut ovat saaneet nyt uuden elämän. Musikaali sopii niin pienille kuin vähän suuremmillekin lapsille. Kivinokan kesäteatterin osoite on Kipparlahdensilmukka 5 (Itäväylän varrella lähellä Herttoniemen siirtolapuutarhaa. Parkkipaikkoja on). Suosittelen!”
Lisätietoja: www.kivinokankesateatteri.fi

Känkkäränkkä-musikaali ihastuttaa 
Helsingin Kivinokan kesäteatterissa

ENSI-ILTA LAUANTAINA 11.6.2022 KLO 14.00

MIKKO ALATALO VIERAANA SUNNUNTAINA 13.6.2022 KLO 14.00

Omenaisen perheen kesälomasta mökillä meinaa tulla tukalan hankala, kun ilkeä pikkunoita tekee pilojaan. Tavaroita ja esineitä katoaa salaperäisesti. Automatka mökille Poppalooran kyydissä on vähällä loppua jo heti alkuunsa, kun pikkunoita tekee kepposiaan, saa perheen riitelemään ja huonolle tuulelle.

“Äidit tuntevat Känkkäränkän paremmin kuin nykylapset. Siksi on kiva, että musiikki jatkuu esitysten kautta uusille sukupolville”, Mikko Alatalo sanoo.

Esityksen tiedot: 

Kirjoittanut: Panu Raipia

Laulut: Mikko Alatalo & Harri Rinne

Ohjaus: Kari Kinnaslampi.

Esityksen kesto 1,5h. Esitys sisältää väliajan.
Paikalla palvelee kahvio & terassiravintola.
Katsomo on katettu.

Esitykset: 

Kesäkuu: 

10, 11, 12, 15, 18, 19, 21, 30

Heinäkuu: 

1, 5, 7, 10, 12, 26, 27, 30

Elokuu:

 2, 4, 6, 8, 9

Esitykset arkisin: klo 18.00 

La / Su klo 14.00

Osoite: Kipparlahdensilmukka 5, 00810 Helsinki

KÄNKKIS MAINOSTAA.JPG
Kuljetuspalvelu – mennään tänä kesänä teatteriin!

Kivinokan kesäteatteri tarjoaa asiakkaille kuljetuspalvelun suoraan Herttoniemen metroasemalta Kivinokan teatteriin – ja takaisin. Hinta 5 euroa meno. Meno-paluu 8 euroa.

Tiedustelut 045-2068780

TERVETULOA TEATTERIIN!!
www.kivinokankesateatteri.fi

WhatsApp Image 2022-06-06 at 20.50.31.jpeg
Mikko Alatalo vierailee Kivinokassa sunnuntaina 12.6.2022

Lastenmusiikin elämäntyöpalkinnolla viime vuoden puolella palkittu muusikko Mikko Alatalo vierailee Kivinokan kesäteatterissa sunnuntainta 12.6.2022.

Mikko Alatalo on Kivinokan kesäteatterissa tänä kesänä esitettävän lastenmusiikaalin Känkkäränkän musiikkin toinen tekijöistä. Toisena tekijänä Alatalon kanssa musiikkia on tehnyt Harri Rinne.

Alatalo sanoo itse arvostavansa saamaansa tunnustusta erittäin paljon ja pitää sitä ehkä uransa merkittävimpänä tunnustuksena.

Mikko Alatalo vierailee kitaroineen Kivinokan kesäteatterissa sunnuntaina 12.6. klo 14.00 alkavan Känkkäränkkä -musikaalin näytöksen yhteydessä. (Kuva arkisto).

”On tärkeää, että uudet sukupolvet saavat nähdä ja kuulla Känkkäränkän musiikkia. Lastenmusiikin kulttuurin edistäminen on tärkeää työtä ja on hienoa, että sitä tehdään tänä kesänä pääkaupunkiseudulla ja nimenomaan Kivinokassa”, Mikko sanoo.

Panu Raipian kirjoittama näytelmä Känkkäränkkää esitetään tänä kesänä kesäkuu, heinäkuu ja elokuun aikana Kivinokan kesäteatterissa. Estysajat ovat arkisin 18.00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14.00. Tarkemmat tiedot esityksistä löytyvät sivustoltamme. Lippuja voit ostaa suoraan Liput eli Holvi -palvelustamme osoitteessa: https://holvi.com/shop/teatterituli/section/kankkarankka/.

Liput myös ovelta 20 euroa. Perhelippu 73 euroa. Ryhmäliput: kivinokankesateatteri@gmail.com tai numerosta 0449708069.

www.kivinokankesateatteri.fi

Teatteri Tuli

Teatteri Tuli tekee korkeatasoista kesäteatteriviihdettä niin lapsille kuin aikuisille. Teatteri Tuli on ammattijohtoinen teatteri, jonka ohjaajana ja taiteellisena johtajana toimii teatterin vahva ammattilainen TTM näyttelijä-ohjaaja Kari Kinnaslampi. Toiminnassa on mukana paljon lahjakkaita kaikenikäisiä teatterin tekijöitä. Koreografiasta ja musiikista vastaavat oman alansa ammattilaiset. Mahdollisuuksien mukaan Teatteri Tuli pyrkii työllistämään alan ammattilaisia: näyttelijöitä, tanssijoita sekä muusikoita.

Historia

Teatterin juuret vievät vuoteen 1993 Teatteri Tuli aloitti toimintansa vuonna 1993, jolloin ryhmä teatteritaiteen ammattilaisia valmisteli ja toteutti Helsingin Alppipuistossa Marc Camolettin Lentävät morsiamet.

Teatteri Tulin nimellä tuotettiin produktioita mm. Teatteriravintola Kahteen Kanaan mm. Vessa on tuolla (1994), Onni onnettomuudessa (1995), Katajan työryhmälle Hyvää yötä äiti (1995), Vihtorin harha-askel”Soutustadionille (kesä 1996). Lomakeskus kuntorantaan Kaunis Veera (kesä 2003) sekä Rakas Lurjus (kesä 2004).

Teatteriyhdistys Tuli Ry rekisteröitiin yhdistysrekisteriin vuonna 2009, jonka jälkeen toiminta aktivoitui ja muuttui säännölliseksi kesäteatteritoiminnan myötä. Viimeisimpiä tuottamiamme näytelmiä ovat olleet mm.Peter Pan (kesä 2020), Hotelli Humina ja Sirkuspelle Hermanni (kesä 2019), Lentävät morsiamet ja Risto Räppääjä ja Pakastaja Elvi (kesä 2018), Tukkijoella ja Risto Räppääjä ja Villi Kone (kesä 2017), Rosvo-Roope (kesä 2016), Myöhästynyt hääyö (kesä 2015), Leipurin vaimo (kesä 2014), Pesärikko (kesä 2013), Onnenmaa (kesä 2012), Tohvelisankarin rouva (2011), Pikku Pietarin piha (2010) ja Miehen kylkiluu (2009).