Skip to content

Pientä laittoa tähti loistaa myös Paula Koivuniemenä

Kivinokan kesäteatteri tarjoaa kolmen esityksen verran Pientä laittoa nimisen parisuhdekomedian, jossa neljännes vuosisadan verran naimisissa oleva pariskunta eli Masa ja Lissu käyvät läpi parisuhdettaan. Katsomossa saadaan monta hyvää naurun aihetta, kun samaistumispintaa löytyy myös katsojan omaan elämään ja arkeen. Onko meillä aivan samanlaista, katsomossa voidaan hyvällä syyllä kysyä.

Juha Veijonen (vas.) ja Maarit Peltomaa näyttelevät Pientä laittoa -komedian päätähtinä Kivinokan kesäteatterissa. 

Pientä laittoa -tähtinä loistavat Juha Veijonen ja Maarit Peltomaa. Maarit Peltomaa nähdään myös Paula! -musikaalin tähtenä tämän vuoden syksyllä, Rauman teatterissa. Musikaalissa käydään läpi lähes kuusi vuosikymmentä kestävän Paula Koivuniemen uraa ja elämää.

Pientä laittoa näytelmän kesto on puolitoista tuntia. Näytelmän käsikirjoitus ja ohjaus Heikki Lund

– Ihmisten välisillä suhteilla on oma merkityksensä ja aikansa, Maarit Peltomaa sanoo. Hänen mukaansa näyttelijän tärkein tehtävä on jakaa yhteisiä kokemuksia. 
– Parisuhde kiinnostaa ihmisiä. Olen huomannut, että katsojat löytävät oman elämänsä haasteita tässä parisuhdekomediassa,(Peltomaa sanoo)

Maarit Peltomaa viettää tänä vuonna myös 35-vuotistaiteilijajuhlaansa. Ensi-illan jälkeen Kivinokan kesäteatterissa juhlitaan myös Maaritin ansiokasta ja pitkää uraa näyttämötaiteen saralla. 

Pientä laittoa esitykset Kivinokan kesäteatterissa:
La 17.6. klo 17.00 ensi-ilta
Su 18.6. klo 17.00
Ti 20.6. klo 19.00

Liput: www.kivinokankesateatteri.fi ja suoraan ovelta

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5. Paikka sijaitsee Kulosaaren kartanon takana, Herttoniemessä. 

Kivinokan kesäteatterissa on katettu katsomo

Tänä kesänä moni on ennakkoon pohtinut, onko Kivinokan kesäteatterissa katettu katsomo? Vastaus on yksinkertaisesti: Kyllä on. Tämän kesän tavoite oli saada yleisökatsomon katos valmiiksi ennen näytöskauden alkua ja siinä onnistuttiin. Kiitos siitä kuuluu tietenkin ahkerille rakentajille ja hyvälle suunnittelulle, mutta yhtä lailla myös sponsoreille, jotka mahdollistivat rakennustyön toteutumisen.

Suomen suvessa voi sataa tai paistaa, Kivinokan kesäteatterissa yleisön viihtymisestä pitää huolen katsomon ja esitystilojen katokset, joiden avulla näytökset voidaan toteuttaa kelistä riippumatta. 

Kerrottakoon, että tänä kesänä Kivinokan kesäteatterissa nähdään Känkkäränkkä-musikaali, Minna Kivelän tähdittämä Viekää tuhkakin pesästä sekä elokuussa toiveuusintana viime kesältä Linjat Kuumina.

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee Herttoniemessä, osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5 (Kulosaaren kartanon takana).

Paikalle pääsee niin bussilla, autolla, pyörällä, taksilla tai kävellen (taksi kannattaa ohjata tai tilata Kulosaaren kartanon eteen).

Kivinokan kesäteatteri tiedottaa:

Kivinokan maksujärjestelmät ovat monipuolistuneet

Kivinokan kesäteatteri on uudistanut maksujärjestelmiään. Nyt sinulla on mahdollisuus asioida meillä käyttäen ainakin seuraavia maksujärjestelmiä pankkikortin ja käteisen rahan lisäksi:

– e-passi 
– mobile pay

Lisätiedot ja tiedustelut osoitteesta kivinokankesateatteri@gmail.com tai suoraan puhelinnumerosta 0440809280 / Lipunmyynti.