Skip to content

Kivinokan kesäteatterissa on katettu katsomo

Tänä kesänä moni on ennakkoon pohtinut, onko Kivinokan kesäteatterissa katettu katsomo? Vastaus on yksinkertaisesti: Kyllä on. Tämän kesän tavoite oli saada yleisökatsomon katos valmiiksi ennen näytöskauden alkua ja siinä onnistuttiin. Kiitos siitä kuuluu tietenkin ahkerille rakentajille ja hyvälle suunnittelulle, mutta yhtä lailla myös sponsoreille, jotka mahdollistivat rakennustyön toteutumisen.

Suomen suvessa voi sataa tai paistaa, Kivinokan kesäteatterissa yleisön viihtymisestä pitää huolen katsomon ja esitystilojen katokset, joiden avulla näytökset voidaan toteuttaa kelistä riippumatta. 

Kerrottakoon, että tänä kesänä Kivinokan kesäteatterissa nähdään Känkkäränkkä-musikaali, Minna Kivelän tähdittämä Viekää tuhkakin pesästä sekä elokuussa toiveuusintana viime kesältä Linjat Kuumina.

Oskari Katajiston tähdittämän Linjat kuumina esityspäivät ovat elokuu: 18, 19, 20, 21, 23, 25, 27, 28, 30 ja 31 elokuuta. Esityksen kesto on 2 tuntia (sisältää väliajan). Esitykset arkisin klo 19.00 ja la/su klo 17.00. Liput ovelta ja netistä 32e/27e/20e. Paikalla palvelee anniskeluluvin varustettu terassiravintola. Linjat kuumina sekä muista esityksistä ja esitysajoista tarkat tiedot löytyvät osoitteesta kivinokankesateatteri.fi

Kivinokan kesäteatteri sijaitsee Herttoniemessä, osoitteessa Kipparlahdensilmukka 5 (Kulosaaren kartanon takana).

Paikalle pääsee niin bussilla, autolla, pyörällä, taksilla tai kävellen (taksi kannattaa ohjata tai tilata Kulosaaren kartanon eteen).

Kesäteatteri on järjestänyt myös yleisökuljetuksen suoraan teatterille ja takaisin Herttonimen K-Supermarket Hertan edestä. Tilaukset numerosta 045 2068780 (hinnat menopaluu 8e / meno 5e). 

Kivinokan kesäteatteri tekee yhteistyötä mm. Kuuloliiton kanssa ja teatterilla on käytössään kuulovammaisten kuulemista edistävä induktiosilmukka. Kivinokan kesäteatteri on esteetön. Lisätietoja osoitteesta www.kivinokankesateatteri.fi. Ryhmälipputilaukset näytöksiin osoitteesta kivinokankesateatteri@gmail.com tai numerosta 0449708069.

LIPUT ESITYKSIIN OSOITTEESTA: https://holvi.com/shop/teatterituli/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *